Istentisztelet

FONTOS KÖZLEMÉNY A KORONAVÍRUS MIATTI KORLÁTOZÁSOK KAPCSÁN!

         Kedves Testvérek!
 
         Semmiképpen sem szeretnénk, ha a gyülekezet tagjai egymástól teljesen elválasztva, csak az online térben tudnának egymással kapcsolatot tartani, ezért a gyülekezet vezetősége a jelenlegi intézkedésekre reagálva az alábbi döntéseket hozta - kérünk adjátok tovább minden érintettnek!
 
         A jelenlegi járványügyi korlátozások ideje alatt a gyülekezet alkalmai az alábbi rend szerint kerülnek megtartásra:
 
         1. Minden hétköznap este 18-tól 19.00 óráig imaalkalmat tartunk, 10 fő részvételével. Ezen felül kedd reggel 6.00 órától, és vasárnap reggel 8.00 órától is megtartjuk szokásos ima-összejöveteleinket. A részvételhez előzetesen internetes regisztráció szükséges! (A lap alján található gombokra kattintva tehető meg!)
 
         2. A vasárnapi istentiszteleteket vasárnap 10.00 órától online élőben közvetítjük. Az istentiszteleten szolgálók csoportját 10 főre korlátoztuk, így a gyülekezeti tagok személyes részvételére sajnos egyelőre nincs lehetőség. Az úrvacsorai közösség is ugyanilyen formában kerül közvetítésre.
 
         3. Az alapozó és haladó bibliaiskola alkalmai az előre meghirdetett időben meg lesznek tartva a gyülekezet épületében, ezeken személyesen lehet részt venni, mivel a csoportok létszáma nem haladja meg a 10 főt.
 
         4. Az Élet-adó „Pásztor Szava” tanításai továbbra is szerda este 20.00 órától jelentkeznek a gyülekezet youtube csatornáján, illetve közvetve ebben a facebook csoportban.
 
         5. Indokolt esetben, elsősorban Debrecenen kívül lakó tagjaink számára, kérésre házicsoport alkalmat tartunk előre megbeszélt időben és helyen. Az erre vonatkozó igényt Kiss József lelkipásztornak kérjük jelezni!
 
         Nyomatékosan kérünk mindenkit, hogy vigyázzunk egymásra! Az imaalkalmakon KIZÁRÓLAG olyan EGÉSZSÉGES gyülekezeti tagok vehetnek részt, akiknek környezetében, családjában NINCS sem igazolt koronavírusos és egyéb fertőző beteg, sem erre utaló tüneteket produkáló személy!
 
         Ezen felül az alkalmakon KÖTELEZŐ az ARCMASZK használata, valamint az egymástól való 1,5 méteres TÁVOLSÁGTARTÁS!
 
         Mindenkit bátorítunk – ne engedjünk a félelemnek, a pániknak, Isten látja a jelenlegi helyzetet, a nehézségek közepette még inkább hívjuk segítségül az nevét, és bízzunk az Ő szabadításában, mert Ő hűséges!
 
         Pál Apostol szavai legyenek reménységgé mindannyiunk számára: „Mindenütt nyomorgattatunk, de meg nem szoríttatunk; kétségeskedünk, de nem esünk kétségbe; üldöztetünk, de el nem hagyatunk; tiportatunk, de el nem veszünk (…) Azért nem csüggedünk; sőt ha a mi külső emberünk megromol is, a belső mindazáltal napról-napra újul. Mert a mi pillanatnyi könnyű szenvedésünk igen-igen nagy örök dicsőséget szerez nékünk; mivelhogy nem a láthatókra nézünk, hanem a láthatatlanokra; mert a láthatók ideig valók, a láthatatlanok pedig örökkévalók.” 2 Korinthus 4,8-18
 
         Vasárnapi istentisztelet:

Regisztrálok