Istentisztelet

FONTOS KÖZLEMÉNY A KORONAVÍRUS MIATTI KORLÁTOZÁSOK KAPCSÁN!

Kedves Látogatók! Kedves Testvérek!

A Magyar Pünkösdi Egyház elnökségének határozata alapján (https://punkosdi.hu/mpe-hatarozat-05-14/), az alább ismertetett feltételek betartásával május 17-től ismét megtarthatók az istentiszteletek, egyházi rendezvények:

  • Az istentiszteletre érkezéstől a távozásig – beleértve az előtereket és az imaház közvetlen környezetét – az 1,5-2 méter távolságot kérjük egymás között megtartani. Az egy háztartásban élőkre ez a korlátozás nem vonatkozik.

  • A közvetlen érintkezést az üdvözléskor és az istentisztelet alatt továbbra is mellőzzék az istentiszteleten résztvevők.

  • A gyülekezet vezetősége gondoskodjon a megfelelő szellőzésről, a bejáratnál elhelyezett fertőtlenítőről, illetve a mosdók és a kilincsek alkalom alatti rendszeres fertőtlenítéséről.

  • Ahol a gyülekezeti terem mérete nem teszi lehetővé a szokásos létszámú közösség részvételét a szociális távolság betartásával, ott az imaház más közösségi termeit is igénybe vehetik, ha mód van közvetíteni a főteremben megtartott istentiszteletet. Illetve, ahol a 65 év felettiek száma jelentős, ott számukra külön istentisztelet megtartását javasoljuk.

  • Azok a gyülekezetek, amelyek kisebb alapterületű imaházzal rendelkeznek, de van a gyülekezetnek parkja, gyülekezeti udvara, jó idő esetén szabadtéri istentiszteletet is tarthatnak.

  • Úrvacsorai közösségben csak akkor részesüljön a gyülekezet, ha kispoharas úrvacsorai készletet használnak. Az egy kehelyből való úrvacsorázás még nem megengedhető.

Szervezési okokból most vasárnap még nem tartunk istentiszteletet, de jövő vasárnap, azaz május 24-én 10.00 órától várunk mindenkit szeretettel "újranyitási" istentiszteleti alkalmunkra!

Legyetek áldottak!